S3 Del 8 - Snedstegets följder

Vi återvänder till familjen Harrysson, till en annan del än Nikole.
 
Hennes tvillingsyster Natalie har känt sig ovanligt tung den senaste tiden, trots att ho är väldigt nöjd över att ha haft en fling med Nils. Hon gillar honom, men skulle aldrig kunna bli ihop med honom. Eller någon. Hon har lärt sig att bara lita på sig själv, tack vare den där Fredrik. Han lovade och lovade, men sen så stack han. 
 
Så när Natalie insåg att hon upplevde symptom på graviditet var det självklart att deras hemlighet inte skulle förbli en hemlighet. Den här gången ville Natalie inte vara någon som stod bredvid. Hon ville visserligen inte att Nils skulle ha något med bebisen att göra, hon ville inte ha honom med alls. Däremot ville hon att Dina skulle veta. Det var hon skyldig att tala om - tänk om bebisen skulle bli jättelik Nils och sen skulle Dina bara se hen en dag på stan och förstå? Det skulle bli skandal. 
 
Så efter ett graviditetstest och ett besök hos doktorn bestämde sig Natalie för att berätta. Dina sprang varje morgon förbi hennes hem, så Natalie sprang ut och stoppade Dina. Hon bestämde sig för att inte kallprata eller linda in saken, som polis visste hon att ärlighet var det bästa. Dina förstod först inte, men Natalie stod kvar. Chockad och förtvivlad tittade Dina på Natalie och sa att hon ju också var med barn... Så vad skulle hända nu?
 
Ingenting. Chockande nog skiljdes Dina och Natalie åt, båda två lite illa till mods. Den ena mer besviken än den andra förstås, men Dina älskade Nils och ville inte skilja sig ifrån honom. Natalie ville inte ha mer med honom att göra, så saken var ju enkel. De skiljdes åt och talade inte mer om saken. 
 
Natalie välkomnade sin lilla son Erik till världen med öppen famn och kände sig för första gången väldigt hel. Erik fyllde ett tomrum i hennes hjärta, ett tomrum hon knappt vetat om.
 
Så här lämnar vi nu vår nyblivna, ensamstående förälder. En person som känt sig trasig i smyg ända tills hennes hjärta förflyttade sig utanför hennes egen kropp och in i ett nytt litet liv.