Ännu mera Simsprat



Mina senaste spelobjekt kommer från samma släkte som jag bloggat om innan. De ser ut som på bilderna ovan, och de tre översta är trillingar. Från vänster ser ni Nathalie, Anne och Frida - döpta efter mina klassisar, haha! Nathalie har just gift sig, men för Frida och Anne så går det lite segare. Anne verkar tända på gamlingar, så alla hon blir tillsammans med dör och Frida väntar helt enkelt på den rätta!

Den nedersta simmen med kort hår heter Emmy Nilstråle och hon är en kopia av sin mormor. Med henne planerar jag att bemästra alla färdigheter som finns och att leva huuur länge som helst av alla livsfrukter hon odlar på bakgården. Det är ett projekt som heter duga, men jag ska lyckas!

Och nu, tillägnat Pernilla - mina fuskoder som jag brukar använda...

- testingcheatsenabled true - lifesaver om du har många simmar som du inte hinner med, dra upp humöret bara!
- buydebug - ett dotterfusk till det ovan(funkar bara när du har det i tror jag), gör så att du kan köpa alla möjliga knasigheter i köpläget...
- motherlode - 50.000 simdaler
- kaching - 1.000 simdaler
- ett tips också, som är väldigt mycket värt tycker jag. om du vill ha tjejer när du skaffar barn, ät meloner och för pojkar äter du äpplen. ät dom när din sim blivit lite rund om magen och ät 4-5 stycken.

Finns säkert fler, men det är dom här som jag vet om och som dessutom funkar!