S3 Del 5 - En lycklig tid

Från våra fatala favoriter förflyttar vi oss nu till en annan del av vår berättelse. Vi ska besöka det äkta paret Olof och Nikole i deras nya gemensamma hem. 
 
Olof och Nikole har hittat ett vackert hus, stort nog för dem och deras framtida utökade familj. Det är också stort nog för deras gemensamma intressen - vetenskap och forskning. Förhoppningsvis ett hem där deras barn också kommer att dela deras intressen, en plats för gemenskap - helt enkelt. 
 
Den senaste tiden har Nikole jobbat väldigt mycket hemifrån och Olof har jobbat desto mer på forskningsanläggningen, detta för att verkligen ha råd med det stora huset och för att lätta lite på lasten...
 
... som Nikole bär i sin mage. Den värdefulla lilla lasten som ligger i magen på Nikole sätter lite press på ekonomin, men eftersom de båda är vana vid hårt arbete finns det ingenting att oroa sig för. Olof och Nikole är överlyckliga för tillökningen och storasyster Elenor kan knappt vänta på ett syskon!
 
Inte många dagar senare börjar Nikole få värkar och som den kunniga kvinna hon är bestämmer hon sig för att föda hemma...
 
Efter att ha fött en till liten flicka som de döpte till Lisa är nu Nikole en stolt, nybliven tvåbarnsmor...
 
Olof har blivit en stolt trebarnsfar - kan man säga... 
 
Det stora, vita tegelhuset håller så mycket löften för familjen Sandström. Ett hem fyllt av kärlek och lycka efter så mycket smärta. Vad för äventyr kommer de att bjuda oss på i framtiden?