S2 Del 11 - Förförelse

Paul bjöd snart ut Nikole på en dejt hemma hos honom. Han bjöd på en spektakulär måltid och försökte imponera på Nikole hela kvällen. Han hade planerat allt in i minsta detalj och det gick som smort. För att avsluta kvällen bestämde han sig för att ta med henne på en romantisk månskenspromenad...
 
Under deras promenad mötte de dock ett hinder. Nikole blev först hemskt glad över att se Olof, men sedan insåg hon att det troligtvis inte såg så bra ut när hon gick med Paul. Olof blev dock genuint glad över att se Nikole och vinkade glatt när de kom och gick. Hon vinkade tillbaka och log, vilket fick Paul att bli irriterad. Kunde hon inte avsätta den här tiden åt enbart honom, utan att hålla på och vinka till andra?
 
Nikoles ansikte skrumpnade ihop och Paul insåg att han måste rädda upp kvällen. Han började spexa och skämta till det och sakta återvände glädjen till Nikoles kropp. Snart blev stämningen som vanligt och Paul kände sig återigen nöjd över kvällen. Han kände att det nog skulle gå vägen trots att Olof dykt upp. 
 
Snart flyttade han sig närmre, lade i en annan växel än innan. Den blyga blomman Nikole föll både snabbt och hårt för allt hans smicker och alla fina viskningar. Det var nästan så att han började spinna som en katt, han var så nöjd. Inget gick upp mot en så lättflirtad kvinna!
 
Han slog på stort och tog sig friheten att kyssa henne och sedan var det totalt kört...
 
Nikole och Paul blev ett officiellt par, varpå Olof självklart blev dumpad. Räds dock icke, Olof är inte den som gråter över kärlek. Medan Paul arbetade hårt för att riktigt hala in Nikole lämnade han plats för henne att finna lyckan där hon trodde att den fanns. Och den fanns till exempel i bastun på det lokala spaet.
 
Nikole var lycklig. Paul var också lycklig. Men trots deras delade känsla av lycka fanns det en stor skillnad. Nikole var lycklig över att ha hittat en man som var perfekt på alla sätt och vis, perfekt på ett sätt hon aldrig ens fantiserat om. Paul var lycklig över att ha hittat den perfekta kvinnan att förföra, att ha som trofé. 
 
Vad som kommer hända härnäst, ja det får ni se...