Naemi Van Gould

Det här inlägget dedikerar jag till den äldsta dottern i familjen Van Gould! Strax efter att låtsaskompis-pojkvännen Henry blivit människa växte hon upp och tog sin efterlängtade examen vid stadshuset. Det gjorde givetvis även han, men det skiiiiiter vi i just nu. Naemi är mitt "huvudnummer"!

Känns som att jag skriver allt mindre bara för att få det här gjort så jag kan komma fram till var jag är idag. Det har ju gått en bra bit fram i historien, men nu är det inte såååå långt kvar innan vi är ikapp. Naemi har ju fått två söner nu, men de bor ju inte hemma som bekant. Aron och Joseph heter de, den första blond och ljushyad efter Reneé och en med svart hår och mörkare hy efter Henry. Tror även att Aron är mänsklig medan Joseph är vampyr. Lite kul tycker jag!

Om jag ska gå på djupet och vältra mig i min nördhet riktigt ordentligt så kan jag beskriva Naemi som prydligt geni med god smak och envist sätt. Lite lurig och tjurig kan hon också vara, men annars väldigt vänligt bestämd. Hon gillar att skänka pengar till välgörenhet och minns jag inte fel arbetar hon på sjukhuset också. Eller så är det hennes syster Stella som gör det? Hm... Tåls att funderas på.
 

En riktig stjärnstudent med hedersbetygelser och sånt där fint!

Och Henry gick ner på knä under examensfirandet...
 
Bröllopet gick av stapeln redan samma kväll! Höhö...

På med ringarna...

... och igång med kyssen!

Naemi gillar att blanda i elixir i drinkar...

... och att diskutera plasmans härlighet med sin pappa!
SEEEEN blev det dags för flytt och en utsparkning senare bor Naemi och hennes Henry i den här stora villan. Inte illa pinkat av slumpen!