"Gillar inte att de ser så tecknade ut"

Hej allihopa!
 
Det har blivit ett längre avbrott än jag tänkt mig, men jag hoppas snart kunna både skriva och spela igen. Börjar komma in i Universitetslivet nu och ska i veckan avsluta min första kurs, vilket betyder att jag i helgen får en hel massa tid att avnjuta lugn och ro.
 
Hur som helst, det ämne jag vill skriva om idag och börjar bli riktigt trött på att folk klagar på är The Sims 4. På facebook gillar jag den officiella Simssidan och där har jag sett en hel del tråkiga kommentarer bland alla som är glada över allt nytt som rör The Sims 4.
Mest av allt irriterar jag mig på att det är många som skriver något i stil med "Måste de nya simmarna se så tecknade ut? :("... En fråga som jag ställer mig själv då är - vad har inte de andra simmarna gjort då? Hur bortskämda ska vi bli? Är jag den enda som inte vill ha en verklig människa som springer omkring med en plumbob ovanför huvudet?
Det är det tecknade, overkliga, knasiga och oväntade som jag älskar med Sims. Om våra simmar började se ut som oss skulle vi helt enkelt tappa suget - våra liv ser inte ut som deras och var är vitsen med att skapa en kopia av sig själv i ett spel om man inte slipper se ut exakt som sig själv i verkliga livet?
 
Jag förstår faktiskt inte alls vad det är att klaga på. Vi kommer att älska det här spelet likförbannat precis som alla de andra och vi kommer att älska hur det här spelet vidgar våra spelupplevelser ytterligare. Jag tror att det som väntar oss i Sims 4 kommer att toppa det mesta vi upplevt hittills. Jag tror att våra simmar aldrig varit mer levande än så här!
 
Och med det sagt så hoppas jag att jag ska kunna sluta irritera mig och att folk kanske kan försöka se på det här med lite mer realistiska ögon. Fråga sig själva vad de faktiskt vill ha. Jag tror faktiskt att det är vi som har bestämt hur det här spelet ska se ut. Vi har makten att influera våra spelskapare och tillsammans har vi kommit fram till det som är idag.
 
TACK FÖR MIG :)