Lola James utomjordiska moder

Ni kommer väl ihåg att Franklin James fick en utomjordisk flicka i present efter en högst oväntad viktökning? Om inte kan ni alltid uppdatera er genom att läsa om det här!
Nu är det dags för ännu en uppdatering om vad familjen James håller på med i Monte Vista.
 
Efter att Franklin fått sin lilla dotter var han väldigt lycklig, men också väldigt ung och fortfarande extremt nyfiken på livet. Bland annat kände Franklin att han inte alls hunnit studera så pass mycket som han skulle viljat, men som ensamstående fader till dottern blev livet lite mer begränsat.
Han bestämde sig för att ta reda på hur han fick denna lilla varelse och var hon kom ifrån, så han gav sig ut på jakt efter Lolas mamma och ringde runt bland sina utomjordiska kontakter.
 
Tillslut hittade han henne. Pollineringstekniker Shuyel var den grönhudade kvinna som sett till att Lola kommit till världen. Hon var en kvinna med styrka i sin hållning, i sin hjärna och i sin röst.
 
Franklin och Shuyel vid första mötet.
 
En typisk utomjording men som ändå har något särskilt, Shuyel är ju inte vilken utomjording som helst!
 
Lagom till Lolas första födelsedag flyttar Shuyel ner till jorden för att stötta Franklin och deras gemensamma dotter i hennes liv. Efter att Franklin berättat den tragiska historien om sin egen uppväxt såg hon ingen anledning att ge sin dotter samma tomrum.
 
Lola James ser numera ut så här. Riktigt sockersöt om du frågar mig.
 
När Shuyel vistats på jorden i några dagar reagerade hennes åldrande på ett mycket konstigt sätt och helt plötsligt blev hon både vuxen och åldring. Det var något hon inte kunde acceptera, så hon skaffade sig ett "ung-på-nytt-elixir" och drack det...
 
 
 
 
 
 
Resultatet blev bra, men några justeringar återstod. Shuyel ville nu anpassa sig så mycket hon kunde till sitt nya liv.
 
Justerad. Var dock osäker på frillan så har bytt på senare tid, men smink och kläder sitter fint. En kontrastfärg till hennes annars gröna hud blev mycket bra.
 
Grannar kom det mycket ofta på besök, de var mer än nyfikna på det nya, kvinnliga tillskottet i familjen James. Tror de flesta som kommit dock har märkt att hon inte är något att vara rädd för. Trots de där läskiga ögonen!
Det här fotot tror jag att ni inte tycker är såååå himla oväntat... Klart att Franklin och Shuyel blev lite förälskade när de tillsammans uppfostrade sitt gemensamma barn.
 
Förövrigt äger nu Franklin en examen i Forskning & Medicin, han kunde ju lugnt och fridfullt åka iväg och studera med den extra hjälpen han fick hem. En kvinna som numera går under benämningen "sambo" förstås!
 
FORTSÄTTNING FÖLJEEEEEER :)