Vad är det som händer?!

VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG!!!! VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG!!!!
 
Hade planerat att skriva det här inlägget längre fram i tiden, men eftersom Lovisa inte kunde hålla sig när jag inte kunde hålla mig från att tjuvberätta så är jag nu tvungen att även skriva om det här. Hon är för nyfiken och jag är för exalterad!! Detta är en STOR DAG i mitt Simsspelande!
 
Det började simpelt, gled fram som på vita moln över en blå himmel. Franklin bättrade på sina betyg REJÄLT och tog studenten med ett MVG efter mycket hårt arbete och många, många utskällningar efter många, många olydigheter. Med många höga färdigheter och erfarenheter i tonårsbagaget så tog han ett stort kliv in i ungdomslivet.
 
 
När han väl var i den här fasen i livet gick han raka vägen in på Forskningsanläggningen och skaffade sig ett jobb, när han var klar för dagen letade han efter rymdstenar och ädelstenar i staden. De sägs locka till sig utomjordingar. Han var besatt vid tanken att få träffa en igen.
Han placerade stenarna under den nya balkongen och ställde sig och undersökte den stjärnprydda himlen.
 
Måste bara inflika att medan Franklin blev allt äldre blev Ellen allt mer ensam och träffade på en singel - och minst lika ensam - man och gifte sig med honom efter en lååång romans. De träffades faktiskt redan efter att Jayden varit otrogen, men Ellen var inte redo förrän Franklin började bli tonåring. Här står de iallafall nu, som herr och fru Giacomo Modena!
 
Efter väldigt många kidnappningar fick jag under Ellen och Giacomos bröllop en konstig moodlet... "Oväntad viktökning"... Vad i hela friden?! Franklin är en muskelknutte. Han älskar att träna. Han är verkligen supermuskulös över sin annars spinkiga kropp! Och här har han börjat lägga på sig vikt istället... ÅH NEEEEJ!
 
Blivande muskeltjockis i myspyjamas....
 
... som helt plötsligt börjar gå konstigt TILL RÅGA på att redan börja bli TJOCK. Näe!
 
... Tjockis blir tjockare...
 
... och tjockare...
 
... och TJOCKAST.
 
När denna moodlet äntligen ska försvinna kommer det upp en konstig sak... ↓ FÖD BARN?!!?!?!
 
Okej, det är inte skönt att föda barn när man är man heller. Det syns ju iallafall!
 
EN GRÖÖN BEBIS! JAG FICK EN GRÖÖÖÖN BEBIS SOM SKRIKER UTOMJORDISKT!
 
Franklins dotter döpte han till Lola. För att ära den vackraste utomjordingen jag visste i Uddaholm.