När barnen snart är stora

HEJ ALLA MINA FINA SIMSVÄNNER!
Det var ett bra tag sedan jag skrev något här nu och jag tänkte försöka smyga in ett inlägg då och då! Har inte spelat mycket Sims på väldigt länge, men tog mig några timmar till det härom veckan. Jag satte mig snabbt in i historien om familjen James och levererar här därför ett nytt inlägg om mina gröngölingar. Om ni vill ha en liten påminnelse om vilka jag pratar om eller behöver kika tillbaka på vad jag skrev senast kan ni kika under kategorin James. Enjoy!
 
... Lola, Ella och Cillas liv flyger förbi mig precis som allting annat också tycks göra nu! Tjejerna fortsätter studera in färdigheter och kämpar för bra betyg i skolan. Det går trögt men både dem och jag kämpar på.
 
Lola har skaffat en pojkvän. Han heter Elmstedt Lum och är en liten utböling hon föll för han han ramlade över hennes ben i korridoren på skolan. Böcker flög och hjärtan slog och vissa dog. Ja av skratt, alltså.
 
Cilla försöker att förstå sin familjs ursprung och fascination för kunskap. Hon kämpar. Men skulle nog helst gå och leka med dockhuset istället. Trots att Cilla är ett geni så är hennes intresse för kunskap inte alls att mäta sig med sina systrars - eller sina föräldrars. Hennes kunskapsjakt måste helt och hållet ske under stark självdisciplin.
 
En helt vanlig dag med en helt grön utomjording i ett vackert hus i en helt och hållet italiensk stad. Vad hon gör? Åh, hon lagar bara televisionsapparaten.
 
En obligatorisk på-skolbussen-på-väg-till-skolan-bild. De tre systrarna James är sannerligen fina trots sina små defekter, så som alldeles för små näsor och för stora pannor.
 
Ella fyller tonåring! Tjohoo!
 
Grattis, välkommen till tonåringens land av problem. Problem med hy, problem med koncentration, problem med ångest, problem med vem som bestämmer och framför allt problem med pojkar. Kommer Ella klara av pressen som kommer med tonåren och vad är det egentligen som kommer göra Lola förkrossad? Det får vi helt enkelt se...