S4 Del 11 - Magövertag

Återvänder gör vi nu, till herrgården där familjen Markövertag bor. Medan Jenny välkomnat sin tredje dotter väntas det här fortfarande på en liten bulle. Sofie är i stort sett fullgången, bebisen kan komma när som helst. Sofie känner sig redo och ser såklart till att Sania också är redo. 
 
Men väntan känns som hundra år. Särskilt när Sania är i skolan och Emil på jobbet. Vad gör man när alla är borta och det känns som att man ska sprängas av längtan? Hon vill så gärna bara träffa den lilla personen som ligger där inne. Tvåbarnsmamma... vilken grej.
 
När det äntligen blev dags åkte hon in, denna gång med Emil vid sin sida. Han ville inte missa födseln den här gången, så den sista tiden hade han jobbat hemifrån för säkerhets skull. Men han kan inte riktigt hålla inne sina känslor... nu ska han bli tvåbarnspappa!! HERREGUUUD!
 
Emils panik lägger sig inte ens inne i operationsrummet, fastän Jillian försökt med allt för att lugna honom. Sofie däremot, känner sig harmonisk. Den här gången visste hon vad som väntade. 
 
Välkommen till världen säger vi nu till Decelia Markövertag. En liten tjej som kommer förändra deras liv för all framtid!
 
Och precis som Sofie före honom, kunde Emil slappna av när han fick ha sin yngsta i famnen och mata henne. Vilken känsla! Tänk att han fått två, välskapta flickor...
 
Om han bara visste vad som väntade honom i framtiden...