Äntligen Sims 4!

Jag är kär! Det här spelet är ju helt fantastiskt! Har faktiskt gjort en sim som liknar Lenor Stjerndahl, eftersom jag älskar hennes utseende och hennes familj i allmänhet. Det är henne jag spelar på nu, men hon heter inte Lenor utan Luna Somer och bor i Willow Creek. Hon älskar naturen, är matfantast och jobbar som Cateringansvarig.
 
Jag har varit dålig på att ta bilder från hennes liv men här är en, där hon spenderar tid i den gröna trädgården bakom sitt nya ståtliga hus och dessutom väntar sitt andra barn tillsammans med Don Lothario - den ökände ungkarlen som vi känner igen från Skönköping. Luna har försökt sätta en ring på hans finger ett par gånger redan, men han är svår. Han bor inte med henne och deras dotter Alina men han kommer förbi varje dag under sin joggingrunda.
 
Fru Björk känner på Lunas växande bebisbula.
 
Vad gäller grafik och allt sådant där kan jag bara säga att jag älskar det. Spelet flyter på bra och jag stör mig inte ens på att man behöver ladda för att komma någon annanstans än sitt eget kvarter. Det finns mycket nytt att vänja sig vid vad gäller paneler och knappar men alltså jag kan bara säga att jag verkligen, verkligen älskar det.
Det var någon som sa att Sims 4 var som Sims 2 med bättre grafik. Jag kan förstå varför, men jag vet inte om jag skulle säga det som något negativt för jag älskade tvåan och jag har känt mig själv sakna det ibland. Det är inte mycket som liknar tvåan men jag kan förstå vad man menar. Hur som helst så är känslorna jätteroliga att leka med och färdigheterna känns lättare att förbättra. Jättekul att se alla simmar när de är ute på stan, hur de rör sig, hur de mår, vad de gör.
 
Kan faktiskt nästan inte sätta fingret på exakt VAD jag gillar bäst. Jag bara älskar det! Det jobbigaste är att jag inte kommer ha tid att spela så mycket som jag vill, det vill säga 24/7, för jag har tyvärr mitt eget liv att sköta... Önskar jag kunde snabbspola det med. Hihi.
 
Tills nästa gång vill jag bara säga: KRAM!