The story of LUNA/part 2

I det här inlägget, mitt nyårsinlägg, tänker jag tillägna orden till Luna och hennes största kärlek Caesar! Som ni såg i det första delen av Lunas berättelse så skaffade hon en älvpojkvän med identiska vingar som hon själv. Han hette Alfred. Och eftersom Luna är en självständig kvinna är hon inte rädd för att göra någon ledsen eller besviken(fram tills nu).
Hennes relation till sin pappa Silas har gjort henne ganska avtrubbad, och eftersom hon inte direkt varit ensambarn hos sin mamma så har hon varit tvungen att armbåga sig fram bland vampyrerna. Ni kan ju bara tänka er hur tuff man måste vara i ett sådant läge. Hur som helst, hon var inte ett dugg rädd för att såra någon annan än sig själv. Fast det är ju inte bara negativt!

Luna och Caesar träffades första gången på stan och sen bjöd hon hem honom och vice versa. De blev nästan förälskade på en gång. Efter den kvällen spenderade hon mycket tid med honom och gjorde så småningom slut med Alfred - ja, så fort det blivit mer seriöst. Och sedan den dagen brydde hon sig inte bara om sig själv, och växte mer och mer som person.
 
Bilder från deras första kväll tillsammans, och några möten senare. (Han var alltid finklädd när de sågs, det var lite kul.)
 

Den avgörande dejten - deras första officiella dejt...
 
Med den bilden som avslut - med glitter, magi, kärlek och fina kläder - önskar jag er ett * GOTT NYTT ÅR! *♥*