Jag förklarar dig härmed VUXEN.

Lukas, min kära lilla förstfödde Luna-son.
 
För bara några dagar sedan sprang du runt och var en tonåring i målbrottet, och i detta inlägg kör du mot studentceremonin i Stadshuset i en två-sits-bil med hela familjen intryckt i både huven och skuffen. Livet är så konstigt! Men det är bra fint också! Älskade Lukas, nu är det dags att flytta ut.
 
I förra inlägget så sa det klick mellan honom och Allegra Lee, och med det hoppas jag att ni förstår att de blev ett par. Det var så rätt, så rätt. När Allegra blivit vuxen hon med så fick hon flytta in hos familjen Stjerndahl och bli ännu en större del av familjen. Åtta personer bodde alltså i huset för ett tag. Fullt upp må jag säga! Tur att inte det fanns några småbarn där längre...
 
Och i detta inlägg vinklas det lite som att jag verkligen bara har kastat in Lukas i vuxenlivet. Det har jag också. Men han är lycklig och det vill jag att ni ska veta. Bättre kunde det faktiskt inte ha blivit.
 
Det som jag skrev må ha låtit knäppt, men i denna bilen(som förövrigt heter Danielle) ryms hela familjen. HELA familjen - och de är som ni vet inte så några. Sju stycken faktiskt.
 
Färdig med skolan och har nu gått ut med hedersbetygelser. Inte illa!
 
Och såklart - eftersom Allegra inte ännu är ungdom bestämde jag mig för att gå händelserna i förväg. Hon fick växa upp på en gång! (Det är faktiskt inte lämpligt att vara IHOP med en tonåring när man är vuxen)
 
Efter att ha bott trångt i ca två simsdagar tyckte Allegra att det var nog - hon ville uuuuut! Men Lukas var inte riktigt säker på att han var redo att skiljas från familjen utan att ha fått en ny. Och Allegra fattade vinken, så ytterligare en dag efter det friade hon till Lukas efter att de varit ut och ätit på restaurang.
 
Han sa ja - givetvis och ville att de skulle gifta sig där och då!
 
Ingen stor ceremoni med massor av människor, bara Allegra och Lukas och sovande familj på övervåningen. Nästa dag flyttade han och hans fru ut ur Stjerndahl-huset som en nybliven familjen Lee.
 
Mer om Lukas kommer ni får höra eftersom, men för nu så lever de som man och hustru i ett hus med plats för både ett och två barn... :)