S2 Del 20 - Holmgren

Nu ska vi besöka en ny familj. Vi lämnar våra nära och bekanta för att lära känna några nya ansikten.
 
Det här är Viola Holmgren. Hon är en tjej som gillar smink, lata hemmadagar och djur. Viola är mest intresserad av att vara hemma, inte så mycket intresserad av killar. Eller tjejer heller faktiskt. Allra mest gillar hon att vara ensam. 
 
Den här killen, det är hennes bror. Han heter Nils Holmgren. Han gillar att flörta, att lösa brott och träna. Men han tycker också om att baka. Och att äta bakverk. Han är även en av anledningarna till att Viola tidigt fick nog av drama.
 
Något annat Nils är? Impulsiv. Dina Caliente, den vackra kvinnan han pratar med, är inte den första han pratat med eller flörtat med. Men han är den första som han känt så här för! Eller det tror han iallafall? Det känns så nytt, varmt och alldeles underbart. Dina kanske är den rätta?
 
Så hur kan Nils chansa? Ingen får stjäla Dina ifrån honom! Redan bara några veckor in i förhållandet frågar han Dina om hon vill förlova sig med honom. Hon säger ja! Det verkar som att även Dina är het på gröten. Den här bönan borde inte ha svårt att hitta någon, så hon borde istället ha svårt att välja - men inte då. Hon är förtrollad av ringen! Och kanske även av hans plånbok?
 
Men hur kommer det att gå för Nils egentligen, när det finns en annan böna på hans arbetsplats. Ingen mindre än den härliga och väldigt ensamma Natalie Harrysson - Nikoles tvillingsyster. Hon och Nils kommer väldigt bra överens och hon har flörtat med honom i månader. Kommer han att kunna hålla sig borta? 
 
Och har Dina verkligen valt Nils av rätt anledningar? Vi får se...