Ständiga hot

I det här inlägget tänker jag presentera ett hot som lurar över Lola och Theo. Ett hot som riskerar att knäcka dem fullständigt eller också stärka deras band ytterligare.
 
Rumskompisarna i kollektivet består till stor del av tjejer, tjejer som alla har ett stadigt öga på Theo. Här finns en kille utöver Theo och han har sitt fokus på Lola. Som om de har en plan om att separera dem...
 
Men Lola gör sitt bästa för att separera tjejernas tankar och få dem att glömma attraktionen för Theo. Hon tankekontrollerar dem, pratar med dem och använder sina utomjordiska krafter på deras medvetanden. Det tär på henne, men hon är så rädd för att förlora sin älskling...
 
Till och med vid frukost försöker tjejerna attackera Theo med sina tunga artillerier. Underkläder, korta shorts, fina frisyrer... Lola kan känna att Theo tittar, men hon önskar att hon kunde känna vad han känner. Känner han något?
 
På nätterna medan Theo sover försöker Lola plugga så gott det går. Hon ligger efter. På dagarna går hon på föreläsningarna men tankarna är någon annanstans. Eftersom hon inte behöver sova kan hon försöka studera om nätterna, men hon verkar ha förlorat sig helt i tankarna. Hon betraktar fotot på dem, undrar om hon kommer att få spara det - eller om hon måste slänga det?
Theo ger Lola kärlek, det gör han. Men hon är så fruktansvärt rädd. Osäker. Gör han så här för att han ska försäkra sig själv om att han fortfarande älskar henne? Är han rädd för att hon ska komma på honom med att ha gjort något? Eller är det bara medömkan?
 
Hur ska det gå för dem? Kommer de att komma på fötter igen, och hur mycket tär det egentligen på Lola?