Vardagsliv i Villa de James

Ett fridfullt liv flyter på i familjen James och faktiskt så kan jag avslöja att deras kunskapsjakt är väldigt aktiv. Lola jobbar på logiken, mamma varvar författande med matlagning och potträning till Ella, Franklin jagar ivrigt efter vetenskapliga framsteg och varvar även han diverse uppövande av småbarnsfärdigheter med förbättrandet av sina egna.
 
Egentligen pågår nog inget anmärkningsvärt precis just nu, livet flyter på och jag försöker bygga inför deras framtid. Döttrarna blir ett intressant moment.
 
Lola och Shuyel övar på i matsalen...
 
... där Franklin snart ställer fram middagen. Potatis och tryffelkaka!
 
Som sagt är pyjamas något som den här mannen älskar. Utöver det älskar han även sin frus växande mage, barn nummer tre är officiellt påväg till hushållet.
 
En översikt över Lola och Ellas barnrum, ett väldigt stort och rymligt rum som jag älskar. Har byggt ett valv in till föräldrarnas sovrum nu när det finns småbarn här inne. När barnen blir äldre kommer jag eventuellt att dela upp rummet med väggar, eller så bygger jag bara tre hörnor så att alla får varsitt. Beror lite på vad det blir för kön på nykomlingen!
 
Läggdags för Ella. Här ser ni en glimt av Franklin och Shuyels sovrum!
 
Maya the Piraya är Franklins senaste tillskott till nedervåningen. Och ja, hennes fullständiga namn är Maya the Piraya. Inte bara Maya! Ni ser väl vad fin hon är?!
 
Trots en växande mage tar Shuyel tillfället i akt och leker med sin minsting på morgonkvisten. Snart är det ju inte Ella som är minst längre, bäst att ta vara på tiden... bebis kan ju komma när som helst!
 
TYP NU TILL EXEMPEL!!! Spring Franklin, spriiiing... Medan din fru ligger i värkar har du fiskat i godan ro... Men tvätta dig för guds skull innan du rör bebis!!
 
Och välkomnad var ännu en dotter. Hon fick namnet Cecilia. Vad väntar väl denna lilla tös i framtiden? Och hur kommer hon att se ut?