Lenor - en donnasti II

En konst Lenor kan är att överraska, det kommer med behovet av att hävda sig som minsting i en stor familj. Den första stora överraskningen Lenor gav oss var att hon förlovat sig med en kvinna, men nu vet vi att hon är bisexuell så att hon skulle kunna komma med ännu en stor överraskning var inte riktigt väntat. Men det var just som man trodde att man lärt känna henne...
 
Här firar Lenor en lyckad examen utanför sitt nya hus... som vi inte ser då. Tyvärr. Men det är ett ganska gammeldags hus med två sovrum, tre badrum, en matsal, ett tv-rum, ett samlingsrum, kök, gym och kontor.
 
En kväll bjöd Lenor hem en vän från Universitetstiden. Denne vän är grön, som ni ser. Varken alien eller magsjuk... mycket märkligt!
 
Men det visade sig att Daphne - som hon heter - är en plantsim. En vandrande pinne, ett gående blad, ett levande träd. Dessa två kommer så bra överens att Lenor ber henne flytta in - som vän förstås. Men det verkar faktiskt som om det kan tänkas bli något mer, om man får tolka blicken som de delar...
 
Daphne är väldigt vacker för att vara grön! Jag kan förstå att Lenor tittar in i dessa ögon och känner lite pirr.
 
Faktiskt tillräcklig mycket pirr för att, efter att ha bott ihop i 12 dagar och varit i en romans 7 av dessa dagar och varit ett par i 5, förlova sig med denna bladvarelse. Lenor har gjort det igen, överraskat en hel stad. Men de välkomnar hennes nya kärlek med öppna armar, för hon är inte den enda övernaturliga varelse som gömmer sig bland husen.
(Det bästa med det här är att Lenor och Daphne inte gått särskilt fort fram och förlovat sig efter en dag, de har verkligen lärt känna varandra. Jag kallar det för mognad på f.d. fröken Stjerndahls håll! Men jag är glad att hon valt ännu en kvinna.)
 
MÖÖÖHIPPAAAA!!! Det blev en vild tillställning i det blivande makarnas sovrum... som det ska vara!
 
Fanny, Lenita, Padma och Daphne står och tittar på skålen som Lovisa utbringar till sin lillasyster!
 
Lovisa redo för att avsluta sin briljanta skål!
 
Le BIG finale!
 
Och sedan stundade bröllopet kvällen därpå, i den kusliga festivalparken, och Caesar var där med resten av familjen. Han var väldigt glad för att han hann med att se Lenor gifta sig! Luna hann tyvärr inte se detta, men vi vet att hon tittar från ovan.
 
Det blev en lyckad tillställning med många glada leenden! Paret heter numera Lenor och Daphne Grüner. Vi får se hur det går för dem i fortsättningen!
 
Ska snart göra ett till syskoninlägg, tiden flyger förbi! Fortsättning följer för dem alla :)
#1 - Muffinsmonstret

SPÄNNANDE!!!!!!!!! xD Vill veta :)
Kram!!