Villa de James

Tänkte visa er huset som familjen James bor i just nu. De har ju som bekant flyttat ifrån den lilla stugan som Ellen och Franklin bodde i under hans uppväxt. Den stugan hade inte räckt till familjens nu tre döttrar!
 
Har ingen aning om vad huset heter eller vad gatan kallas men den ligger i Monte Vistas centrum, som består av stenbelagda gator, italienska villor och viktiga byggnader med ringmur runt.
 
I soluppgång ser huset ut såhär! Det är alltså huset allra längst fram, med alla tända fönster. Med småbarn och bebisar får man ju sällan sova länge!
 
                 ↓
                                                                                                                                                                                                    ↑
Och här skulle jag kanske gjort cirklar. Men ville visa er hur långt de flyttade, så kan ju säga så här: Familjen James flyttade från nedersta högra hörnet till högsta vänstra hörnet!
 
Välkommen in, välkommen in... det här är en översikt över nedersta våningen. Här finns hall, litet badrum, sällskapsrum, rymligt kök, matsal och ett härligt televisionsrum och innanför det en liten toalett.
 
Och här är snarkvåningen. Sovrummens våningsplan, alltså. Andra våningen. Så här ser det alltså ut i realtid! I historieberättandet här i bloggen ligger jag faktiskt lite efter, så det är därför ni ser tre vanliga sängar i barnrummet.
 
Tredje våningen är någon slags kunskapsvåning. Här finns Franklins odlingsbalkong, schackbräde till tjejerna, motionsband, bokhyllor proppfyllda med böcker, staffli, kontor och så forskningsrum.
 
#1 - Muffinsmonstret

Väldigt mysigt och hemtrevligt må jag säga :)