Del 7 - Prinsessan och tönten

 En del av att vara societetsdrottning i Nyhöjden innebär att man ska hålla koll på vad resten av världen också gör. Till exempel ska denne helst veta vem som dejtar vem, vem som är bästis med vem och annan intressant relations- och förbindelsefakta.
 
Rolig fakta no. 1: Eliza Pancakes är nära vän till Rakel Winther. Ni vet, ärkefienden Winther som gärna får mottaga 100 drinkar till i ansiktet? Precis, det rödhåriga yrvädret. Så, eftersom fru Pancakes är sammankopplad med Rakel innebär det att hon har koll på resten av kvarteren eftersom att Rakel har det. Därför är det en mycket god idé att pressa herr Bob Pancakes på information. Det verkar som om det blev ganska jobbigt. Besvärligt. Han är en vänlig man och att bli pressad är jobbigt.
 
Men besvärlighet till trots - Bob hade fått höra att syskonen Harrysson och Roos hade något på gång. Alexander skulle tydligen ha givit upp jakten på sitt ursprung och istället ägnat sig åt sitt arbete som läkare. En del säger att det beror på att Natalie(som är polis(och står med ryggen till)) under ett jobbpass hade fått spärra in honom på grund av galenskap. Det ryktades också att det berodde på en ny bekantskap med en kollega. Natalies tvilling Nikole (närmast kameran) ägnade också tid åt bekantskap, hon som annars bara ägnade tid åt sina datorspel. 
 
Det mest intressanta - förstås - är relationen som Nikole inlett. Nikole var känd som en introvert tjej, hon klädde sig bohemiskt och var närsynt. Extremt intresserad av datorer, spel och programmering. En tjej som annars ständigt befann sig i periferin hade plötsligt flyttat sig lite närmre mitten. Detta blev Stephanie mycket intresserad av. Anledningen? Tja, vem än mannen var, som fick den här nörden att flytta sin rumpa från datorstolen, så måste han vara mycket intressant! Det finns inget som är så roligt som att förstöra, det vet ni ju vid det här laget. 
 
Så förstörelsestråket alltså. Det är där vi är tillbaka. Mannen hon planerar att inleda en relation med(oavsett vilken sort(vem skämtar jag med? det är klart att den är av romantisk natur...)) heter Olof Sandström. Till sin besvikelse upptäckte Stephanie mycket snart att Olof inte var intresserad av hennes kropp. Han var också nörd. Självklart var han en nörd! Kanske borde hon bara ge upp, direkt? Vem orkar lägga ner tid på att försöka prata ner någon i sängen?
 
Ni trodde inte på det, eller hur? God idé. Stephanie höjde dosen av intellekt i konversationen och ganska snart fortsatte samtalet utan problem. Misstankar om besök vid baren uppe i Frans herrsalong framförs men kan inte bevisas. När kvällen var över hamnade Olof och Stephanie i säng. Inte på grund av hennes kropp eller hennes ansikte, åtminstone inte bara. Trots att hon själv aldrig skulle erkänna det finns det en annan anledning till att hon står i underkläder vid sin sängkant och skrattar ondskefullt. Men varför förstöra något som fungerar så himla bra? Den onda ådra och sociala förmåga hon besitter känner inga gränser. Låt oss se var den tar henne!
 
Allvarligt. Låt. oss. se.